Privé tegenstroom zwembad,
op maat gemaakt

Swimstream is gespecialiseerd in het bouwen van tegenstroom zwembaden op maat. In de afgelopen twee decennia realiseerden wij meer dan 130 unieke Swimstream pools, veelal in samenwerking met een architect en aannemer. Ongeveer 90% van deze baden bouwden wij binnenshuis. Met onze zwemmachine kunt u namelijk daadwerkelijk en voluit zwemmen in een bad van zéér bescheiden afmetingen.

Wij bouwden tegenstroom zwembaden in de serre, kelder, op luxe  megajachten en zelfs op het dak in hartje Utrecht!

Verschillende wegen naar Rome

Er zijn tal van manieren om een kwalitatief hoogstaande Swimstream pool te maken. Een en ander is geheel afhankelijk van de situationele mogelijkheden en de wensen van u als klant. Wij maakten Swimstream baden uit prefab beton (aangeleverd op vrachtwagen), prefab polyethyleen/polypropyleen kunststof, ter plaatse opgebouwd met ons eigen ARTH-Pool sandwich systeem (zowel standaard als op maat gemaakt), etc. etc. etc.

Het begint met een goed gesprek (en een frisse duik!)

In goed overleg kunnen wij u een passende aanbieding doen. Het begint daarom altijd met een goed gesprek. Wij adviseren u, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Eveneens bent u op afspraak van harte welkom in ons onderkomen te Boxtel om eens te komen proefzwemmen. Zodat u zelf kan ervaren wat zwemmen met SWIMSTREAM® zo bijzonder maakt!

Contact button

T-Model

Het Swimstream T-Model heeft een stromingskast in het water. Een gedeelte van de Swimstream techniek bevindt zich achter de zwembadwand.

Het T-Model is o.a. geschikt voor ons eigen ARTH-Pool sandwich systeembad, dat binnenshuis kan worden opgebouwd.

C-Model

Bij het Swimstream C-Model zit de in- en uit-stroming weggewerkt de zwembadwand. De techniek zit daarmee in zijn geheel achter de wand, in een technische ruimte.

Het C-Model is o.a. geschikt voor betonnen, kunststof en RVS zwembaden.

Wij leveren o.a. de volgende unieke producten:

Hoogwaardige klimaatbehandeling

Heatstar is een echte pionier op het gebied van hoogst efficiënte, innovatieve warmteterugwinning- en ontvochtigingsinstallaties, exclusief ontworpen voor zwembadgelegenheden.

Niet voor niets is de Britse fabrikant al bijna 30 jaar koploper en marktleider!

Vloeibare zwembadafdekking

Soms wordt er om praktische, estetische of fianciële redenen gekozen om geen vaste afdekking te plaatsen.

Heatsavr™ is een verdampingremmende vloeistof die aan het water toegevoegd wordt. De vloeistof vormt een onzichtbare laag op het wateroppervlak.

Op deze manier wordt de luchtvochtigheid teruggedrongen, blijft het bad langer op temperatuur en wordt er bespaard op de energierekening.

Spaanse designtegels

Rosa Gres is een moderne Spaanse tegelfabrikant met prachtige collecties voor in en rond het zwembad.

Ga verder: